SAFETY CONNECTION (SC)

Det kompletta trygghetssystemet för Er personal, både för lokalt anställda och resande/utlandsstationerade.

Allmänt

Förutom allt du kan göra med Mass Notification (MN) får du många trygghetsskapande funktioner.

Du ser inte bara statiska adresser för dina medarbetare utan även ”senast kända position” och ”framtida position” beroende på vilka metoder du använder. Det kan t.ex vara passersystem, wifi-noder, manuella checkins etc.

Tvåvägs integration finns med Traveltracker (International SOS) vilket ger Traveltracker användarna tillgång till Era lokalt anställda och i Safety Connection ser Ni Era utlandsbaserade och resande.

Kopplingar till flygbokningssystem, hotellreservationer finns även – vilket ger Er möjlighet att inkludera personal som är på väg till en plats om t.ex 3 dagar när Ni sänder larm.

 För personal som arbetar ensamma i otrygga miljöer får Everbridge appen ökad funktionalitet – en SOS knapp och en Safe Corridor knapp.

Med SOS knappen kan den anställde sända ett larm till Er larmcentral/säkerhetsfunktion med position och en ljud/videoinspelning (2 min).

Om den anställde känner sig otrygg aktiveras istället ”Safe Corridor” vilket innebär att den anställde följs på en karta och tvingas checka in t.ex varje minut – om detta inte görs går ett SOS larm automatiskt.

Exempel på kommunikationsvägar i tillägg till Mass Notification:

  • SOS alarm (video och ljud samt koordinater sänds till Er larmcentral/säkerhetsfunktion).
  • Komplett integration med Traveltracker (International SOS)